Thaise topvechter toegevoegd aan K-1 World Max Toernooi in Japan! 'Echte sloper' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Thaise topvechter toegevoegd aan K-1 World Max Toernooi in Japan! 'Echte sloper'

Thaise topvechter toegevoegd aan K-1 World Max Toernooi in Japan! 'Echte sloper'

Thananchai Sitsongpeenong, een Thaibokslegende met bijna 100 wedstrijden op zijn naam, waarvan 77 gewonnen, treedt toe tot het K-1 World Max 70 Kg toernooi.

Dit prestigieuze evenement vindt plaats op 20 maart in Japan en belooft een hoogtepunt te worden in de wereld van het kickboksen.

Internationale deelname en Nederlandse inbreng

Het toernooi, dat 16 vechters samenbrengt, krijgt een extra dimensie door de deelname van Thananchai. Zijn ervaring en vaardigheden zullen ongetwijfeld zorgen voor spectaculaire gevechten.

Naast Thananchai doet ook de Japanse bokser Rei Nakajima mee. De Nederlandse kickboksers Darryl Verdonk en Jordann Pikeur vertegenwoordigen Nederland in dit internationale toernooi.

Verwachtingen voor het Toernooi

Met de toevoeging van Thananchai Sitsongpeenong aan het deelnemersveld, wordt het K-1 World Max 70 Kg toernooi een niet te missen evenement voor kickboksliefhebbers.

De aanwezigheid van zowel ervaren als opkomende vechters belooft een mix van techniek, kracht en spektakel. Fans wereldwijd kijken reikhalzend uit naar de prestaties van deze topatleten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws