Glory trekt de teugels aan! Introduceert uitgebreid antidopingbeleid Nieuws
Nieuws

Glory trekt de teugels aan! Introduceert uitgebreid antidopingbeleid

Glory trekt de teugels aan! Introduceert uitgebreid antidopingbeleid

Glory, 's werelds leidende kickboksorganisatie, heeft baanbrekende stappen ondernomen om haar antidoping programma te versterken en de gezondheid en veiligheid van atleten te waarborgen.

Naast de reeds ingevoerde wedstrijdtests heeft GLORY de eerste fase van een onaangekondigd antidoping onderzoeksprogramma buiten wedstrijdverband gelanceerd. Dit versterkt Glory's positie als wereldleider in antidoping inspanningen binnen vechtsporten.

Om dit programma te leiden, heeft Glory Nadia Silk, een gerenommeerde antidoping advocaat en expert in de sector, aangesteld als Senior Vice President of Athlete Safety and Regulatory Affairs. Deze benoeming onderstreept Glory's toewijding aan eerlijke concurrentie en atleet veiligheid.

Glory Introduceert Uitgebreid Antidopingprogramma

Glory's samenwerking met de International Testing Agency (ITA) waarborgt onafhankelijke en wereldwijd gerespecteerde antidopingcontroles. Daarnaast zal een panel van onafhankelijke antidoping experts toezicht houden op resultatenbeheer en overtredingsbeoordelingen, terwijl GLORY alle antidoping sancties openbaar zal aankondigen en de testgeschiedenis van atleten zal bijhouden.

In lijn met de Wereld Anti-Doping Code past Glory haar antidoping regels aan om beter aan te sluiten op de realiteit van vechtsporten. Ook voegt het unieke bepalingen toe, zoals het omslaan van een overwinning naar een nederlaag voor een vechter die de regels overtreedt, en de mogelijkheid tot financiële sancties. Zo versterkt Glory haar inzet voor integriteit in de sport en vestigt het haar positie als pionier in de wereld van antidoping.

Hieronder de lijst met de testgeschiedenis van Glory kickboksers die begint in april 2023. 

Deze lijst bevat voorbeelden van zowel binnen als buiten competitie. Alle monsters worden verzameld in overeenstemming met de WADA International Standard for Testing & Investigations en geanalyseerd in een door het WADA geaccrediteerd laboratorium voor alle stoffen op de WADA-verboden lijst. Deze wordt minimaal elk kwartaal geüpdatet.

Op doping geteste Glory kickboksers (Laatst bijgewerkt: 7 augustus 2023) Aantal tests
Ahmad Chikh Mousa 1
Antonio Plazibat 1
Benjamin Adegbuyi 1
Enver Sljivar 1
Felipe Micheletti 1
Ibrahim El Bouni 1
Jahfarr Wilnis 1
Mohamed Amine 1
Murat Aygun 1
Petch Aiamsiri 1
Rico Verhoeven 1
Sofian Laidouni 1
Tarik Khabez 1
Tariq Osaro 3
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws