Glory 89 Badr Hari vs Uku Jurjendal kijken op 7 oktober 2023: Alle info vindt je hier Nieuws
Nieuws

Glory 89 Badr Hari vs Uku Jurjendal kijken op 7 oktober 2023: Alle info vindt je hier

Glory 89 Badr Hari vs Uku Jurjendal kijken op 7 oktober 2023: Alle info vindt je hier

Glory 89 Badr Hari vs Uku Jurjendal zal plaatsvinden in de Burgas Arena op zaterdag 7 oktober 2023 en belooft een avond vol adembenemend vechtsportentertainment te worden. Dit niet te missen evenement zal live te volgen zijn op Videoland vanaf 19:30 uur.

Het nieuws is bevestigd dat Badr Hari (106-16, 92 KO) zal deelnemen aan GLORY 89 in Burgas, Bulgarije, op 7 oktober. Eerder was hij gepland om deel te nemen aan GLORY 88 in Parijs, maar hij trok zich om humanitaire redenen terug na de verwoestende aardbeving in Marokko, zijn thuisland.

Waar kan je Glory 89 Badr Hari vs Uku Jurjendal kijken?

Bij GLORY 89 zal Hari het opnemen tegen Uku Jurjendal. Dit is een toevoeging die het evenement nog meer glans geeft en de verwachtingen verhoogt en zal dus te zien zijn op videoland op zaterdag 7 oktober 2023 vanaf 19:30 uur.

Een ander hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld het titelgevecht tussen 'Petch' (168-39-3, 27 KO), de huidige nummer één vedergewicht ter wereld, en de Spaanse sensatie David Mejia (61-15, 19 KO). Dit veelbelovende gevecht vervangt het oorspronkelijke titelgevecht tussen Donovan Wisse en Michael Boapeah, dat werd uitgesteld vanwege medische redenen.

'Petch' heeft sinds 2018 de GLORY vedergewicht titel in handen en heeft deze met succes verdedigd tegen enkele van de grootste namen in de sport. Maar nu staat hij voor de uitdaging van David Mejia, die snel terrein heeft gewonnen met zijn indrukwekkende prestaties in Europa en Azië.

Bulgaarse vechter

Het co-main event brengt Bulgarije's eigen Stoyan Koprivlenski (18-6, 6 KO) tegenover de Roemeen Sorin Caliniuc (11-1) in een spannende lokale derby tussen twee buurlanden. Koprivlenski, een voormalige titeluitdager, zal de hoop en verwachtingen van de Bulgaarse fans leiden tijdens GLORY's debuut in zijn thuisland.

Een bijzondere zwaargewicht kwalificatiewedstrijd zal plaatsvinden, waarbij Levi Rigters (14-1, 6 KO) zijn langverwachte terugkeer maakt tegen de krachtpatser Martin Terpstra (26-6, 13 KO). De winnaar zal een felbegeerde plek verdienen in het achtmanstoernooi met een prijzenpot van maar liefst $500.000.

Lichtzwaargewicht sensatie: Tavares vs. Stoica

Liefhebbers van licht zwaargewicht gevechten kunnen uitkijken naar het duel tussen Luis Tavares (63-9, 21 KO) en Bogdan Stoica (57-13, 40 KO). Dit gevecht belooft spectaculaire momenten op te leveren.

Alle gevechten van Glory 89 in Bulgarije

Naam Glory vechter VS Naam Glory vechter
Petch vs David Mejia
Badr Hari vs  Uku Jurjendal
Stoyan Koprivlenski vs Sorin Caliniuc
Jay Overmeer vs Chico Kwasi
Levi Rigters vs Martin Terpstra
Luis Tavares vs Bogdan Stoica
Aleksandar Petrov vs Karim Mabrouk
Eduard Aleksanyan vs Mohammed Touchassie
Teodor Hristov vs Eduard Gafencu
Dragomir Petrov vs Chris Wunn

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws