'Geweldig!' Sexy foto's verjaardag Paige VanZant traktatie voor fans Nieuws
Nieuws

'Geweldig!' Sexy foto's verjaardag Paige VanZant traktatie voor fans

'Geweldig!' Sexy foto's verjaardag Paige VanZant traktatie voor fans

UFC-ster Paige VanZant heeft haar verjaardag gevierd zoals alleen zij dat kan met een reeks brutale kiekjes voor haar Instagram-volgers.

De mixed martial arts-knaller werd deze week 29, en om de gelegenheid te vieren heeft ze een rol van zichzelf in verschillende staten van uitkleden gepubliceerd, waardoor fans in de wolken zijn. Onder hen waren UFC-ringmeisje en collega OnlyFans-ster Jhenny Andrade, die simpelweg "wowww" antwoordde met emoji's met drie vlammen. Op het moment van schrijven was de foto meer dan 150.000 keer geliked.

'Geweldig!' Sexy foto's verjaardag Paige VanZant traktatie voor fans

Veel van haar 3,2 miljoen volgers op Instagram maakten soortgelijke opmerkingen als Andrade. Eentje plaatste eenvoudigweg: "Als ik een vrouw kon bouwen ..." Een ander schreef: “Paige is te mooi om met blote vuisten te vechten. Deze foto's zijn geweldig. Alleen goede vibes.

Een derde vroeg de zwoele bom om op te vrolijken en postte: "Paige, je ziet er geweldig uit... maar erg verdrietig... je moet weer lachen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws