Fury rivaal Whyte slaat kooivechter in 13 seconden 'KO' (video) Nieuws
Nieuws

Fury rivaal Whyte slaat kooivechter in 13 seconden 'KO' (video)

Fury rivaal Whyte slaat kooivechter in 13 seconden 'KO' (video)

Dillian Whyte versloeg zijn tegenstander met een klap in slechts 13 seconden knock-out in zijn enige mixed martial arts-gevecht.

Vooruitlopend op zijn langverwachte gevecht met Fury vanavond voor het WBC-zwaargewicht kampioenschap, kijken we terug naar Whyte's enige gevecht in MMA. Whyte begon ooit als een professionele kickbokser en werd tweevoudig Brits zwaargewicht kampioen, waaronder de BIKMA Britse superzwaargewicht titel en de Europese K1-titel.

UFC

Voordat hij overstapte naar MMA, stond hij vijf jaar op rij op nummer één in zijn gewichtsklasse (95 kg+) en leed hij slechts één verlies van zijn 21 wedstrijden in de ring. Op 19-jarige leeftijd stond Whyte op de undercard voor James McSweeney vs Neil Grove toen hij het opnam tegen Mark Stroud in zijn enige MMA-wedstrijd.

Met een indrukwekkend debuut in MMA keerde Whyte nooit meer terug voor een ander gevecht toen hij overstapte naar boksen. In 2020 beweerde hij dat hij alle topzwaargewichten in de UFC kon uitschakelen. Hij had zelfs een verrassende persconferentie georganiseerd met UFC-kampioen Francis Ngannou in de hoop een mega-crossover-gevecht op te zetten. Maar er is nooit wat van gekomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws