Live kijken! Tyson Fury vs Dillian Whyte, starttijd en online stream - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Live kijken! Tyson Fury vs Dillian Whyte, starttijd en online stream

Live kijken! Tyson Fury vs Dillian Whyte, starttijd en online stream

Live kijken! Tyson Fury vs Dillian Whyte, starttijd en online stream

Vechtfans kunnen aankomend weekend genieten van een echte traktatie, terwijl Tyson Fury en Dillian Whyte de boksring in gaan. Het gevecht vindt deze zaterdag 23 april plaats in Wembley Arena, Londen.

Ongeslagen bokskoning Fury zal voor het eerst sinds 2018 in zijn eigen land vechten. Viaplay zend het Fury tegen Whyte gevecht uit in ons land. Het evenement begint naar verwachting om 19.00 uur, terwijl Fury en Whyte om ongeveer 22.00 uur de ring zullen betreden.

De wedstrijd tussen WBC zwaargewicht kampioen Fury en Whyte wordt aangemerkt als de Battle of Britain. Whyte heeft jarenlang in de coulissen heeft gewacht op titelkans tegen Fury. Er wordt verwacht dat er 90.000 fans aanwezig zullen zijn wanneer deze twee bokstitanen de ring betreden.

Slag om Engeland

Fury beëindigde zijn rivaliteit met Deontay Wilder in oktober vorig jaar op explosieve wijze en versloeg de Amerikaan in hun derde gevecht in Las Vegas. Het gevecht werd gezien als van de grootste zwaargewicht confrontaties in de boksgeschiedenis. Fury herstelde van twee knockdowns in de vierde ronde voordat hij wilder stopte in de elfde ronde, waarbij hij zijn WBC-riem behield.

Na een schokkende knock-out nederlaag te hebben geleden tegen Alexander Povetkin in augustus 2020, nam Whyte zeven maanden later wraak op de Rus in Gibraltar. Na domineren vanaf de openingsbel, sloeg Whyte de voormalige wereldkampioen naar het canvas. De Brit eindigde het gevecht met een linker body shot welke Povetkin bijna door de touwen stuurde.

Bekijk ook

F*ck! Dikke boete boeit MMA-vechter danny sabatello niks: 'Kom maar op'

Boeien! Dikke boete doet MMA-vechter niks: ‘Kom maar op’

Danny Sabatello's grote mond levert de Bellator MMA vechter een stevige boete op.

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: 'Oprotten'

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: ‘Oprotten hier’ (video)

Een overvaller bracht een slechte middag door in Livorno, Italië

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in de maak

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in december

Katie Taylor en Cris Cyborg beide gedecoreerde kampioenen zouden het tegen elkaar kunnen opnemen in een cross-over supergevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page