πŸŽ₯  UFC-ster Francis Ngannou emotionele afscheid overleden zoontje (15 maanden) Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ UFC-ster Francis Ngannou emotionele afscheid overleden zoontje (15 maanden)

πŸŽ₯  UFC-ster Francis Ngannou emotionele afscheid overleden zoontje (15 maanden)

De rouw is immens bij Francis Ngannou. De 37-jarige voormalig UFC-kampioen moest vrijdag afscheid nemen van zijn zoontje Kobe, die slechts 15 maanden oud werd.

Ngannou deelde eerder deze week het tragische nieuws via social media. De vechter was diepbedroefd en overspoeld met verdriet.

Naast de online steunbetuigingen van fans, kreeg Ngannou ook steun van collega-vechters. Bokslegende Anthony Joshua en notoirische UFC-ster Conor McGregor waren onder anderen die Ngannou een hart onder de riem staken.

Mijn kleine koning

Tijdens de begrafenisceremonie werd Ngannou bijgestaan door zijn goede vriend Kamaru Usman (36), eveneens voormalig UFC-kampioen. Ook Cameroese voetballegende Samuel Eto'o (43) was aanwezig om zijn respect te betuigen.

Vandaag deelt Ngannou een emotionele post op social media: "De regenboog die gisteren verscheen tijdens de begrafenisceremonie van Kobe, was getuige van alle liefde die jullie voor hem hebben. Hij kwam als een koning en vertrok als een koning", aldus Ngannou.

Hoe ga je hiermee om?

Eerder schreef Ngannou al in een hartverscheurende post: "Veel te vroeg heengegaan, maar toch ben je weg. Mijn kleine mannetje, mijn maatje, mijn kameraad Kobe barstte van levensvreugde. Nu ligt hij er levenloos bij. Ik heb zijn naam keer op keer geroepen, maar hij reageert niet."

"Ik was op mijn best in zijn buurt en nu weet ik niet meer wie ik ben. Het leven is zo oneerlijk om ons te raken waar het het meeste pijn doet."

"Hoe ga je hiermee om? Hoe kun je hiermee leven? Help me alsjeblieft als je een idee hebt, want ik weet echt niet wat ik moet doen en hoe ik hiermee moet omgaan."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws