Fitnesswedstrijd HYROX verovert Nederland: 7.500 deelnemers in uitverkocht Rotterdam Ahoy Nieuws
Nieuws

Fitnesswedstrijd HYROX verovert Nederland: 7.500 deelnemers in uitverkocht Rotterdam Ahoy

Fitnesswedstrijd HYROX verovert Nederland: 7.500 deelnemers in uitverkocht Rotterdam Ahoy

Fitness, de snelst groeiende sport van de laatste twintig jaar met wereldwijd de meeste beoefenaars, krijgt een competitief gezicht met de internationale HYROX-competitie. Dit evenement, dat fitnessliefhebbers van alle niveaus samenbrengt, vindt op 6 en 7 april plaats in een uitverkocht Rotterdam Ahoy. "Dit seizoen breiden we uit met events in Amsterdam, Maastricht, Rotterdam en België," deelt de licentiehouder House of Sports mee.

HYROX: Een unieke mix van hardlopen en krachtoefeningen

HYROX, gestart in Hamburg en nu een wereldwijd fenomeen, test deelnemers op zowel uithoudingsvermogen als kracht. "Na elke kilometer hardlopen volgt een workout, waarbij alle spiergroepen worden aangesproken," legt een organisator uit. Het evenement staat open voor iedereen, van Olympische atleten tot beginners die vooral voor de gezelligheid komen. "HYROX is de internationale fitnessrace voor 'every-body'," benadrukt de slogan.

Over HYROX en haar wereldwijde community

Met meer dan 45 races in 11 landen en drie continenten biedt HYROX een platform voor fitnessliefhebbers die op zoek zijn naar een meetbare competitie. "We zijn geïnspireerd door miljoenen sporters wereldwijd en bieden met HYROX een concreet doel," zegt een vertegenwoordiger van HYROX. In Nederland alleen al zijn er meer dan 130 sportscholen die als officiële partners HYROX-trainingen en -programma's aanbieden.

Partnerschap versterkt de HYROX-ervaring

De Nederlandse editie van HYROX wordt ondersteund door vooraanstaande partners zoals Puma, Red Bull, Univé en XXLNutrition. "Fitness is misschien een individuele sport, maar HYROX maakt er een teamsport van," aldus een partnerwoordvoerder. Dit benadrukt de gemeenschapszin en de gedeelde passie voor fitness die centraal staan bij HYROX-evenementen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws