UFC-ster Nate Diaz doet beklag! 'Ik wordt zwaar tegengewerkt' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Nate Diaz doet beklag! 'Ik wordt zwaar tegengewerkt'

UFC-ster Nate Diaz doet beklag! 'Ik wordt zwaar tegengewerkt'

Nate Diaz, de legende uit de UFC zal ondanks maanden van speculatie niet te zien zijn op UFC 300. In een recent interview met de populaire streamer Sneako onthulde Diaz dat hoewel hij van plan was om deel te nemen aan het prestigieuze evenement, contractuele beperkingen roet in het eten gooiden.

Zijn contractuele situatie met de UFC was een enorme reden voor zijn opmerkelijke vertrek uit de promotie. Hoewel hij nu de vrijheid heeft om elke vechter ter wereld uit te dagen, begrijpt Diaz dat de vechters die zijn interesse wekken, niet dezelfde vrijheid genieten, waardoor hij voorlopig enigszins richtingloos is.

"Ik wilde wel, maar ik denk het niet. Ik denk dat ik wil boksen, vechten tegen een andere vechter. Ik kan nu tegen iedereen in de wereld vechten, maar niemand kan tegen mij vechten. Iedereen zit vast aan organisaties, vast aan de UFC, PFL," deelde Diaz zijn gedachten over vechten bij UFC 300.

Diaz uit frustraties over contractuele beperkingen van potentiële tegenstanders

Diaz heeft zijn frustraties geuit over de contractuele beperkingen van potentiële tegenstanders sinds zijn bokswedstrijd met Jake Paul. Na het accepteren van 'The Problem Child's' uitdaging voor een MMA-gevecht, wees Diaz hem uiteindelijk af omdat zo'n gevecht in de PFL zou moeten plaatsvinden, iets wat Diaz eerder al had afgekeurd.

Wat UFC 300 betreft, werd de legende uit Stockton eerder geruchten om Conor McGregor te vervangen tegen Michael Chandler om zo hun rivaliteit af te sluiten met een veelbesproken trilogie. Echter, gezien zijn recente uitspraken, lijkt het onwaarschijnlijk dat Diaz binnenkort voor de UFC zal vechten.

Nate Diaz heeft drie overwinningen op UFC-kampioenen

Hoewel hij nooit het UFC-kampioenschapsgoud heeft vastgehouden, noch als interim noch als onbetwiste kampioen, heeft Nate Diaz daadwerkelijk drie verschillende kampioenen verslagen die op een bepaald moment interim of onbetwiste titelhouders waren. Zijn laatste UFC-overwinning was een vierde-ronde submission over de voormalige interim lichtgewicht kampioen Tony Ferguson.

Voor die tijd had hij de voormalige onbetwiste lichtgewicht kampioen Anthony Pettis verslagen via een dominante unanieme beslissing. En daarvoor scoorde de legende uit Stockton beroemd een tweede-ronde submission over de toen onbetwiste vedergewicht kampioen en toekomstige onbetwiste lichtgewicht kampioen Conor McGregor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws