Volgende Glory Grand Prix in het buitenland? 'Organisatie slaat vleugels verder uit' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Volgende Glory Grand Prix in het buitenland? 'Organisatie slaat vleugels verder uit'

Volgende Glory Grand Prix in het buitenland? 'Organisatie slaat vleugels verder uit'

Glory Kickboxing, de toonaangevende organisatie in de kickbokswereld, heeft plannen aangekondigd om haar vleugels uit te slaan naar Roemenië.

Dit land zal naar verwachting de gastheer zijn van de licht zwaargewicht Grand Prix. Volgens bronnen en berichtgeving in de Roemeense media, zal Glory in zowel dit jaar als in 2025 evenementen organiseren in Roemenië, waarmee de organisatie haar internationale aanwezigheid verder uitbreidt.

Volgens bronnen en berichtgeving in de Roemeense media, zal Glory in zowel dit jaar als in 2025 evenementen organiseren in Roemenië, waarmee de organisatie haar internationale aanwezigheid verder uitbreidt.

Stefan Latescu en Bogdan Stoica genoemd als deelnemers Grand Prix

De licht zwaargewicht Grand Prix belooft een spannend evenement te worden met topvechters uit de categorie. Namen zoals Stefan Latescu en Bogdan Stoica worden genoemd als mogelijke deelnemers aan de Grand Prix, wat de verwachtingen voor het toernooi alleen maar verhoogt. Daarnaast wordt verwacht dat zwaargewicht Benjamin Adegbuyi, ook zal deelnemen aan een gevecht tijdens het evenement.

Hoewel een specifieke datum voor de evenementen nog niet is vastgesteld, is de aankondiging een duidelijk teken van Glory's ambitie om haar positie als leidende kickboksorganisatie wereldwijd te versterken. Met de uitbreiding naar Roemenië zet Glory een significante stap in haar groeistrategie en biedt het fans wereldwijd nieuwe en opwindende gevechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws