Film Rico Verhoeven 'Black Lotus' april in de bioscoop te zien Nieuws
Nieuws

Film Rico Verhoeven 'Black Lotus' april in de bioscoop te zien

Film Rico Verhoeven 'Black Lotus' april in de bioscoop te zien

Rico Verhoeven zal op 13 april zijn filmdebuut maken in de film Black Lotus. De glory Kampioen speelt de hoofdrol in de film.

Vanaf 13 april is Verhoeven in de Nederlandse bioscopen te zien met de film Black Lotus. Vandaag maakt de topkickbokser dit bekend. Voor Verhoeven die zegt dat een 'droom' uitkomt is dit de eerste stap naar een begeerde internationale film carrière.

Eerst Glory titel verdedigen

Verhoeven speelt een ex-agent van de speciale strijdkrachten voert een eenmansoorlog door de straten van Amsterdam. In een poging om de dochter van zijn overleden vriend te redden van het plaatselijke misdaadsyndicaat.

Naar verwachting zal Verhoeven eerst nog naar de kickboksring terugkeren in maart 2023. Waar hij zijn Glory wereldtitel zal verdedigen. Als meest waarschijnlijke tegenstander wordt de Kroaat Antonio Plazibat genoemd. Geruchten gaan dat dit het laatst gevecht voor de kickboks organisatie zal zijn als Verhoeven zijn 10 jaar als kampioen volmaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws