Rico Verhoeven zwaar onder vuur na video! 'Mishandeling' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven zwaar onder vuur na video! 'Mishandeling'

Rico Verhoeven zwaar onder vuur na video! 'Mishandeling'

Rico Verhoeven Glory kampioen kickboksen krijgt een vlaag van kritiek over zich heen na een video die hij plaatste op Instagram. De topatleet omwikkelde het hoofd van zijn vriendin Naomy van Beem met ducttape, wat niet bij iedereen goed valt.

De video die natuurlijk ludiek is bedoelt krijgt veel kritiek krijgt breed opgepakt in de mainstream media, vooral de roddelpers gaat erop los. Een gaat zelfs zover door in de kop te vermelden dat Verhoeven zou zijn opgepakt, wat niet het geval is.

Hoezo opgepakt?

Fans van Verhoeven reageren verdeeld op de video, waar de een er hartelijk om kan lachen zegt de ander; ,,Ik zou het verwijderen. Deze humor is strafbaar als mishandeling", reageert Insta volger Matrix of Monique.

,,Als dit al mishandeling is heeft geen van jullie ooit daadwerkelijke mishandeling meegemaakt. Woke bullshit goeie grap Rico, weg met die telefoon tijdens het eten", schrijft volger Mandy1.4.

Verhoeven heeft de video online laten staan wat erop duidt dat de topkickbokser de kritiek niet echt aantrekt. De atleet maakt wel vaker video's samen met zijn vriendin, die een achterliggende gedachte hebben. In dit geval de mobieltjes verslaving waar velen last van hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws