'F*ck you!' UFC-vechtbaas slaat terug naar haters om pak geld
Home / Nieuws / ‘F*ck you!’ UFC-vechtbaas slaat terug naar haters om pak geld

‘F*ck you!’ UFC-vechtbaas slaat terug naar haters om pak geld

'F*ck you!' UFC-vechtbaas slaat terug naar haters om pak geld

Dana White reageert op de reactie van fans na het schenken van $ 250.000 in contanten aan Kyle van Nelk Boys voor diens verjaardag. Dana White sprak onlangs met Pat McAfee op Twitter en stuurde een zeer krachtig bericht naar degenen die kritiek hebben op zijn gulle cadeau.

Het is slechts twee weken geleden dat de UFC-president Kyle Forgeard verraste met $ 250.000 in contanten voor zijn verjaardag. Kort nadat White’s geschenk openbaar werd gemaakt, gingen verschillende huidige en voormalige UFC-vechters naar sociale media om hun respectieve gedachten over de kwestie te delen.

White sprak onlangs met Pat McAfee, gevraagd naar het geschenk, zegt UFC-president Dana White; ,,Ik ben blij dat je me die vraag stelt. Laat me wat rechtzetten. Ten eerste, al die mensen op het internet, fuck you”.

Bemoei je met je eigen fucking business

,,Ik geef mijn geld uit, hoe dan ook en aan wie ik wil zal ik mijn geld uitgeven. Als je kijkt naar wat Kyle en de Nelk Boys hebben gedaan, hebben die jongen me nog nooit om iets gevraagd. Kyle heeft zoveel dingen voor me gedaan. En geloof me de $ 250K die ik hem voor zijn verjaardag heb gegeven, dekt niet het aantal dingen dat deze jongen voor mij heeft gedaan.

,,Dus tel het geld van andere mensen niet en bemoei je met je eigen fucking business”, aldus White die het geld absoluut kan missen. De UFC baas is multi miljonair geworden sinds hij het voorzitterschap van de organisatie overnam.

Bekijk ook

Kooivechter scoort 'TURBO' knock-out! 'Ronken op het canvas'

Kooivechter scoort ‘TURBO’ knock-out! ‘Ronken op het canvas’

Voordat de Rus het wist lag hij te ronken op het canvas

'Saltootje!' Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

‘Saltootje!’ Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

Hiermee maakte Lopez een succesvol debuut

Oude man slaat racist trein uit

Oude man slaat racist trein uit! ‘Vechten verleer je nooit’ (video)

De man werd gedwongen het heft in eigen handen te nemen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page