Pissed off! Vechtbaas UFC onder vuur om belachelijk cadeau (video)
Home / Nieuws / Pissed off! Vechtbaas UFC onder vuur om belachelijk cadeau (video)

Pissed off! Vechtbaas UFC onder vuur om belachelijk cadeau (video)

Pissed off! Vechtbaas UFC onder vuur om belachelijk cadeau (video)

Dana White de grote baas van vechtsportorganisatie UFC ligt flink onder vuur na het weggeven van 250.000 dollar in cash aan een YouTuber. White verraste Kyle Forgeard van The Nelk Boys met dit bedrag voor diens verjaardag.

UFC-baas Dana White verrast Kyle Forgeard van The Nelk Boys met 250k in een plastic zak voor zijn verjaardag. Nelk Boys, is een Canadees-Amerikaans YouTube-kanaal en entertainmentbedrijf. Ze staan ​​bekend om hun grapvideo’s, vlogs en hun merk Full Send Entertainment.

Het is geen geheim dat The Nelk Boys vrij dicht bij leden van de UFC-familie staan, of het nu vechters zijn of de bazen zelf. Dana White is ondertussen nooit verlegen geweest om zijn bereik verder uit te breiden dan mixed martial arts met het aantrekken van meer fans, of gewoon om nieuwe vrienden te maken.

Onderbetaald

De Nelk Boys lijken een behoorlijk goede indruk te hebben gemaakt op de UFC-president en als zodanig is hij meer dan blij om met hen om te gaan. Nu, volgens de volgende beelden, heeft hij Kyle laten zien hoe hoog hij aan hem denkt door de YouTuber een heel leuk verjaardagscadeau te geven.

Echter valt het cadeau niet goed bij vechters van de UFC, waarvan velen vinden dat deze onderbetaald zijn. Zo reageerde Petr Yan redelijk pissed off door te zeggen dat Forgeard meer betaald krijgt dan de vlieggewicht kampioen van de UFC. Dit rakelt de discussie flink op omdat veel fans en experts geloven dat de UFC hun vechters niet betaalt wat ze waard zijn.

Bekijk ook

Topbokser Adrian Broner daagt Nate Diaz uit! 'Ik laat je alle hoeken zien'

Beruchte bokser daagt Nate Diaz uit! ‘Ik laat je alle hoeken zien’

Diaz vocht vorige maand zijn UFC-contract uit

Gruwelijke beenbreuk verpest debuut MMA-vechter Richard Palencia | Video

Nasty! Gruwelijke beenbreuk verpest debuut bij Bellator | Video

Dit nadat hij een gebroken been had opgelopen

Holy shit! Vechter op brancard afgevoerd na flying kick (video)

Holy shit! Vechter op brancard afgevoerd na flying kick (video)

Ook de wedstrijd van Ożóg en Mamporia eindigde grim

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page