🎥 Fans woedend op Logan Paul: 'voelen zich opgelicht en bedrogen' Nieuws
Nieuws

🎥 Fans woedend op Logan Paul: 'voelen zich opgelicht en bedrogen'

🎥 Fans woedend op Logan Paul: 'voelen zich opgelicht en bedrogen'

In 2021 werden fans van Bokser-influencer en WWE-ster Logan Paul beloofd wat in feite neerkwam op een crypto-versie van Pokémon. Voor een instaptarief van $300 konden fans NFT 'eieren' kopen die, eenmaal uitgebroed, hun eigen virtuele Tamagotchi/Pokémon-achtige wezen zouden opleveren, samen met dagelijkse 'Zoo tokens' die fungeerden als een soort cryptocurrency die voor echt geld verkocht kon worden.

De ondergang van CryptoZoo

Kort na de lancering in september 2021 ging het al snel mis met CryptoZoo. De beloofde 'handgemaakte kunst' was nergens te vinden, en de uitgebroede 'eieren' betroffen onbruikbare afbeeldingen van dieren zonder enig mechanisme om de zogenaamde 'Zoo tokens' op te leveren.

Net als de rest van de cryptocurrency-hype, vervaagde CryptoZoo snel in de vergetelheid totdat een onderzoek van Coffeezilla vorig jaar enkele schimmige zakelijke praktijken aan het licht bracht.

De voorwaarden van de terugbetaling

Als je een van de vele mensen bent die geld hebben verloren aan Paul's CryptoZoo, biedt hij nu een oplossing. In een uitgebreide verklaring op Twitter op 4 januari 2024, zei Paul dat hij "persoonlijk meer dan $2,3 miljoen toezegt" om eventuele NFT's van het spel terug te kopen die hij "geschikt" acht. Echter, een nog langere pagina met algemene voorwaarden suggereert dat dit misschien niet zo eenvoudig is als het lijkt.

Voor één ding is de hele deal een beetje gehaast, aangezien je slechts tot 8 februari de tijd hebt om je NFT's in te dienen voor terugkoop (tegen een tarief van 0,1 ETH per geschikte NFT), maar Paul heeft het "alleenrecht" om te bepalen of wat ingediend wordt in aanmerking komt voor een terugbetaling.

Het addertje onder het gras

Maar de echte clou hier is dat, volgens de algemene voorwaarden voor EGGNFTBUYBACK.COM, je alleen een terugbetaling kunt krijgen op voorwaarde dat je geen "daadwerkelijke of verwachte claims tegen Paul" hebt, wat in lekentaal betekent dat als je Paul wilt aanklagen of dat al hebt geprobeerd, je automatisch niet in aanmerking komt voor een terugbetaling.

Inmiddels spreken fans van Logan er schande fan en spreken over het feit dat de boksende, WWE-ster en Influencer een oplichter is en blijft. De getroffenen voelen zich dan ook met een kluitje in het riet gestuurd en vinden dat Logn hen blij maakt met een dooie mus.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws