🎥 Logan Paul zwaar onderuit geslagen door Kevin Owens: 'Toont gehavend gezicht' Pro Wrestling
Pro Wrestling

🎥 Logan Paul zwaar onderuit geslagen door Kevin Owens: 'Toont gehavend gezicht'

🎥 Logan Paul zwaar onderuit geslagen door Kevin Owens: 'Toont gehavend gezicht'

Logan Paul, die al twee maanden de begeerde titel van United States Champion draagt, kreeg tijdens WWE SmackDown te horen dat Kevin Owens zijn eerste uitdager zou zijn. Owens confronteerde Paul met een krachtige stoot, waarna Paul zijn gehavende gezicht toonde na SmackDown.

Paul, bijgenaamd 'The Maverick', heeft zowel binnen als buiten de ring de aandacht getrokken. Zijn provocerende acties, waaronder het douchen met zijn kampioensriem, hebben uiteenlopende reacties opgeroepen bij fans en critici. Ondanks de controverse geniet hij duidelijk van zijn tijd als de huidige kampioen.

Een strijd om de titel

In het openingsgevecht van SmackDown's New Year's Revolution nam Kevin Owens het op tegen Santos Escobar in een zwaarbevochten strijd. De winnaar zou een kans krijgen op de US Title tijdens het aankomende Royal Rumble-evenement. Owens won de wedstrijd en verdiende daarmee het recht om Paul uit te dagen voor zijn titel tijdens de Royal Rumble.

Toen Paul de ring betrad om Owens te confronteren, sloeg Owens hem recht in het gezicht. Paul deelde vervolgens een foto op zijn Instagram-verhaal waarop te zien was dat de rechterkant van zijn gezicht gekneusd was door de aanval van Owens.

De aanloop naar de Royal Rumble

Het is nu afwachten of Logan Paul erin zal slagen Kevin Owens te verslaan en zijn United States Championship met succes te verdedigen tijdens het Royal Rumble Premium Live Event op 27 januari. Fans en critici speculeren over de uitkomst van deze confrontatie en de impact ervan op de toekomst van beide vechters in de WWE-wereld.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws