Fan met grote bek aangepakt op tribune door UFC-vechter! 'Kom dan' Nieuws
Nieuws

Fan met grote bek aangepakt op tribune door UFC-vechter! 'Kom dan'

Fan met grote bek aangepakt op tribune door UFC-vechter! 'Kom dan'

Merab Dvalishvili UFC vechter werd gespot terwijl hij afgelopen weekend de tribune opklom om een fan te confronteren nadat deze een grote mond had opgezet.

Slechts enkele weken geleden behaalde Dvalishvili de grootste overwinning uit zijn carrière toen hij Petr Yan domineerde gedurende een gevecht van 25 minuten.In een andere wereld zou Dvalishvili als volgende strijden om de titel van de divisie, maar dat is niet de weg die de Georgiër op dit moment wil inslaan.

Fan met grote bek daagt UFC vechter Merab Dvalishvili uit

Aljamain Sterling, de huidige kampioen bantamgewicht, is ook Dvalishvili's teamgenoot en oude vriend. Het paar heeft altijd verklaard dat ze nooit met elkaar zouden vechten. Sterling zal het opnemen tegen Henry Cejudo op 288.

Afgelopen zaterdag, bij UFC San Antonio, bracht een fan op de tribune de situatie tussen hem en Sterling ter sprake. Een opmerking waar hij verre van blij mee leek. Dvalishvili klom de tribune op om de fan eens goed aan te pakken.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws