Beenloze ZIon Clark knokt potje met UFC-kampioen Aljamain Sterling! 'Moeilijk man' Nieuws
Nieuws

Beenloze ZIon Clark knokt potje met UFC-kampioen Aljamain Sterling! 'Moeilijk man'

Beenloze ZIon Clark knokt potje met UFC-kampioen Aljamain Sterling! 'Moeilijk man'

Het is altijd ontroerend om te zien hoe mensen met handicaps hun leven leiden met kracht en moed. Zion Clark is hier een perfect voorbeeld van.

De 25-jarige Amerikaan is een MMA-vechter die geboren is zonder benen. Hoewel hij een zeer zeldzame aandoening heeft, heeft hij nooit zijn dromen opgegeven.

Recentelijk stond Clark in de spotlight toen hij samen met UFC-kampioen Aljamain Sterling trainde in het UFC Performance Institute in Las Vegas. De kampioen gaf toe dat het best moeilijk was om met Clark een potje te knokken.

Zion Clark de vechter zonder benen blijft een voorbeeld

Clark heeft eerder laten zien dat hij in staat is om te vechten tegen atleten met alle lichaamsdelen intact. Dit bewijst opnieuw hoe veerkrachtig en vastberaden hij is om zijn doelen te bereiken.

Het was een inspiratie om de video te zien van de twee vechters die samen trainden. Fans hopen dat Clark blijft excelleren in zijn carrière en een rolmodel is voor andere mensen met handicaps om hun dromen na te streven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws