Sage Northcutt heeft handen vol aan Nederlandse AEW Wrestler Malakai Black! 'Taai' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Sage Northcutt heeft handen vol aan Nederlandse AEW Wrestler Malakai Black! 'Taai'

Sage Northcutt heeft handen vol aan Nederlandse AEW Wrestler Malakai Black! 'Taai'

Tom Budgen, beter bekend als Aleister Black of Malakai Black, is een Nederlands professioneel worstelaar en voormalig kickbokser die sinds 2021 actief is in All Elite Wrestling.

Black is best bekend van zijn tijd bij de WWE (World Wrestling Entertainment). De Nederlander is ingeschakeld door topvechter Northcutt om hem te helpen voor diens comeback op 5 mie tijdens ONE on Prime 10.

Het is al een tijdje geleden dat Northcutt voor een publiek deelnam aan MMA, dus om hem te helpen weer te wennen aan het publiek en de in-ring-competitie, kreeg Northcutt wat hulp van een onorthodoxe bron. Pro-worstelaar en AEW Wereld Trios-kampioen Malakai Black.

Northcutt keert terug na een verlies tegen Cosmo Alexander in 2019. De knock-out veroorzaakte genoeg schade aan Northcutt om chirurgisch herstel te eisen waardoor de 27-jarige krijgskunstenaar een tijdje uitgeschakeld was.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws