Facebook baas Zuckerberg knokt erop los met kooivechters op drijvend platform! 'Geen opgever' Nieuws
Nieuws

Facebook baas Zuckerberg knokt erop los met kooivechters op drijvend platform! 'Geen opgever'

Facebook baas Zuckerberg knokt erop los met kooivechters op drijvend platform! 'Geen opgever'

Mark Zuckerberg, de man achter Facebook, doet iets heel onverwachts. Hij gaat de strijd aan met professionele vechtsporters op een drijvend platform. Dit is een enorme verandering vergeleken met de grappige foto's van hem met veel zonnebrandcrème op zijn gezicht tijdens het surfen in 2020.

Herinner je je die oude foto's van Mark Zuckerberg nog, waar hij eruitzag alsof hij net een dikke laag zonnebrandcrème op zijn gezicht had gesmeerd voordat hij ging surfen? Nou, die tijden zijn veranderd. De nieuwe en avontuurlijke Zuckerberg staat nu oog in oog met professionele MMA-vechters terwijl ze op een drijvend platform vechten.

Dit onverwachte avontuur deelde Zuckerberg op Instagram in een video samen met MMA-vechters Israel Adesanya uit Nigeria en Alexander Volkanovski uit Australië. Ze deden allerlei gevechtsbewegingen op het water, en de muziek van "Mission: Impossible" maakte het allemaal nog spannender.

En wat dacht je van het gerucht dat Zuckerberg en Elon Musk, de oprichter van Tesla, het tegen elkaar zouden opnemen in een kooigevecht? Dat gerucht begon in juni toen Musk op Twitter zei dat hij wel een kooigevecht met Zuckerberg wilde aangaan, en Mark ging akkoord. Maar nu lijkt het erop dat dit gevecht nooit echt zal plaatsvinden. Zuckerberg zegt dat Elon Musk niet serieus is en dat hij liever een "nobel" debat wil voeren in plaats van te vechten.

Dit is slechts het nieuwste voorbeeld van de veranderingen in het leven van Zuckerberg. Eerder dit jaar deelde hij berichten waarin hij zijn nieuwe interesse in jiu-jitsu vierde, een vechtsport. Hij liet zelfs zien dat hij een blauwe band had verdiend en meedeed aan zijn eerste jiu-jitsu toernooi. En als klap op de vuurpijl plaatste hij een foto waarop hij zonder shirt stond tussen de MMA-vechters Adesanya en Volkanovski.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws