? Ernesto Hoost protegé Santino Verbeek  rolmodel voor jonge kickboksers Nieuws
Nieuws

? Ernesto Hoost protegé Santino Verbeek rolmodel voor jonge kickboksers

? Ernesto Hoost protegé Santino Verbeek  rolmodel voor jonge kickboksers

Santino Verbeek een van Nederlands meest getalenteerde jonge kickboksers en meervoudig kampioen kan gezien worden als een rolmodel voor de jeugd. Vandaag ging een video in premiere waarin Verbeek laat zien dat volhouden en het hoogste willen bereiken in het kickboksen niet altijd even gemakkelijk is.

Niet elke kickbokser kan zeggen getraind te worden door een ware legende, un het geval van Verbeek is dit wel het geval. Niemand minder dan Ernesto Hoost nam de jonge kickbokser jaren gelelden onder zijn hoede en niet zonder succes. Verbeek werd wereldkampioen bij World Fighting League en maakte een stap naar het grote ONE Championship.

Bij de Aziatische organisatie stond Verbeek tot nu toe twee keer in de ring. Tijdens zijn debuut versloeg hij een door de worp geverfde tegenstander. Meer recentelijk verloor Verbeek van landgenoot Miles Simson. In de korte docu video is te zien hoe een kickbokser als Verbeek omgaat met de coronapandemie en hoe hij naar zijn wedstrijd met Simson toeleeft. Bekijk de video bovenstaand.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws