Verbeek verliest van debuterende Simson in Singapore Nieuws
Nieuws

Verbeek verliest van debuterende Simson in Singapore

Verbeek verliest van debuterende Simson in Singapore

Santino Verbeek liep tegen zijn eerste verlies aan tegen Miles Simson in Singapore tijdens ONE: Full Blast. Het gevecht tussen de Nederlandse kickboksers vond weken geleden al plaats maar werd vandaag pas uitgezonden.

Voor Simson was het zijn debuut bij ONE Championship, hij trof landgenoot en voormalig WFL-kampioen Verbeek voor een drie ronden wedstrijd in het Indoor Stadium. Het gevecht dat via tape Delay te zien was zat vol met kickboks actie waar de Nederlandse vechters bekend om staan.

Vechtplan

In de eerste twee ronden leek het vrijwel gelijk op te gaan met een klein voordeel voor Verbeek. Echter leek het erop dat de tank bij Verbeek in de derde ronde leeg aan het raken was. Simson maakte hier gebruik van en plaatste naast een aantal welgericht stoten, een aantal front kicks die Verbeek onder de kin raakte.

Het kwam aan op de jury om een beslissing te nemen, deze gaven de wedstrijd aan Simson via unanieme beslissing. Na de wedstrijd zei Simson dat hij zijn vechtplan uiteindelijk kon ontvouwen. Een mooi debuut voor Simson waar de fans van ONE nog veel van zullen horen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws