'Eikel!' Jake Paul daagt UFC-ster McGregor uit met trainingsvideo Nieuws
Nieuws

'Eikel!' Jake Paul daagt UFC-ster McGregor uit met trainingsvideo

'Eikel!' Jake Paul daagt UFC-ster McGregor uit met trainingsvideo

Jake Paul jaagt een gevecht na met UFC-ster Conor McGregor. Vandaag poste de YouTube bokser een trainingsvideo waarin hij de Ier uitdaagt. Ook deed Paul UFC baas Dana White een voorstel die hij hoopt niet geweigerd wordt.

Hoewel het onwaarschijnlijk is dat Dana White het er ooit mee eens zal zijn, deed Paul nog een "aanbieding" en eenweddenschap. Waarbij hij zei dat hij bereid is zijn hele vechters loon te doneren als hij van McGregor verliest.

Eikel

,,Dana, aangezien je me nu leuk vindt, wat dacht je van een 1-gevecht UFC-deal om tegen Conor te vechten", tweette Paul. ,,Als ik win, ga je akkoord met mijn UFC vechters loon en gezondheidszorgvoorstel", zegt Paul.

,,Als ik verlies, doneer ik mijn hele vechters loon aan alle UFC-vechters die minder dan $ 50.000 per gevecht verdienen en nooit meer UFC noemen. DEAL?" Paul gebruikte de audio van McGregor's videoreactie in een montage waar hij zogenaamd 'MMA aan het trainen was en constant 'Eikel' riep".

Paul, 25, staat momenteel 5-0 in het boksen. Hij heeft twee overwinningen op voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley en één tegen voormalig UFC-vechter Ben Askren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws