Dustin Poirier niet te spreken over UFC-baas White na slaan vrouw Nieuws
Nieuws

Dustin Poirier niet te spreken over UFC-baas White na slaan vrouw

Dustin Poirier niet te spreken over UFC-baas White na slaan vrouw

Dustin Poirier heeft gereageerd op de virale video van UFC-president Dana White die zijn vrouw sloeg op oudejaarsavond.

Het was afgelopen oudejaarsavond, toen er ruzie ontstond tussen Dana White en zijn vrouw Anne in een nachtclub in Cabo San Lucas, Mexico. Anne sloeg Dana en hij sloeg haar prompt terug. Een video van de woordenwisseling werd op 2 januari vrijgegeven door TMZ.

Dit doe je niet

De UFC-baas heeft de verantwoordelijkheid voor het incident erkend en verklaard dat hij zich schaamt en zich op dit moment op zijn gezin wil concentreren. “Ik schaam me, maar het is ook een van die situaties waarin we ons meer zorgen maken over onze kinderen", verklaarde White.

Terwijl veel vechters zwijgen over het incident, maakt UFC-ster Dustin Poirier duidelijk dat hij de acties van White niet goedkeurt. "Je mag nooit een vrouw slaan. Ik weet niet wat de gevolgen zijn als iemand van zijn formaat deze bedrijven leidt en zoiets doet. Ik heb geen idee. Het ziet er zeker niet goed uit", zei Poirier.

Ziet er niet goed uit

Op de vraag of de UFC een sanctie moet uitvaardigen tegen Dana White voor zijn acties antwoordde hij door te zeggen; “Ik blijf erbuiten. Ik weet niet wat er moet gebeuren."

Dustin Poirier nam onlangs deel aan het UFC 281-evenement van november in New York, waar hij een derde ronde overwinning behaalde op Michael Chandler. Poirier momenteel op zijn volgende vechtopdracht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws