'De hel zal losbreken' Joshua vs Whyte 2 wordt heftig Boks Nieuws
Boks Nieuws

'De hel zal losbreken' Joshua vs Whyte 2 wordt heftig

'De hel zal losbreken' Joshua vs Whyte 2 wordt heftig

Alen Babic heeft zijn mening over een mogelijk gevecht tussen Anthony Joshua en Dillian Whyte. Hij verwacht vuurwerk als de twee oude vijanden elkaar weer in een ring ontmoeten.

De twee Britten ontmoetten elkaar in 2015 in een gedenkwaardige titelclash. Waar Joshua 'The Bodysnatcher' in de zesde ronde een knock-out toebracht. Babic gelooft dat een rematch met Joshua het beste uit Whyte zou halen en als resultaat een onvergetelijk gevecht zou opleveren.

"Het is een heel goed gevecht, ik denk dat dit het perfecte moment in hun carrière is om elkaar te ontmoeten", zegt Babic. "Ik zie Joshua boksen in dat gevecht, Dillian voelt zich alsof hij in een hoek zit, dan zal hij bijten en de hel losbarsten. Ik denk niet dat we de echte Dillian de laatste paar gevechten hebben gezien."

Opbouwen

Beide mannen zijn op dit moment erg vechters in de wederopbouw. Met Joshua die probeert te herstellen van opeenvolgende nederlagen tegen Oleksandr Usyk. Maar ook vraagtekens die nog steeds boven Whyte hangen na een wankele comeback-strijd tegen Jermaine Franklin in november.

Promotor Eddie Hearn heeft onlangs een rematch tussen het paar aangeprezen voor deze zomer, voordat Joshua het in maart/april zal opnemen tegen een bokser van een lager niveau.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws