🎥 Doodsbange Rico Verhoeven vraagt om hulp: 'Help mij' Nieuws
Nieuws

🎥 Doodsbange Rico Verhoeven vraagt om hulp: 'Help mij'

🎥 Doodsbange Rico Verhoeven vraagt om hulp: 'Help mij'

Rico Verhoeven is voor niemand bang zou je denken, maar er blijkt toch iemand te zijn die de kickboks koning de stuipen op het lijf jaagt, namelijk zijn vriendin Naomy van Beem.

In een video die Rico vandaag op Instagram zette is te zien dat hij angstig op bed zit en zich wil verschuilen achter een kussen roepend: 'Help me, aaarrgghh, holy shit, geef me een seconde om mijn kleren uit te trekken", zegt Verhoeven. Dat belooft een spannend moment in de slaapkamer.

In de video zien we ook de mooi Naomy die een bokszak er flink van langs geeft en er een paar lowkicks uitgooit. Maar he, ze heeft dan ook een goede leermeester, de beste kickbokser ter wereld als vriend.

Natuurlijk is de video ludiek bedoeld, maar op 4 november tijdens Glory Collison 6 staat Rico tegenover uitdager en interim kampioen Tariq Osaro, die zijn krachten zal meten met de kampioen en diens titel wil afnemen,

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws