DOOD BROER: Bokskampioen zwaar getroffen door coronavirus Nieuws
Nieuws

DOOD BROER: Bokskampioen zwaar getroffen door coronavirus

DOOD BROER: Bokskampioen zwaar getroffen door coronavirus
DOOD BROER: Bokskampioen zwaar getroffen door coronavirus

De Britse bokser Nigel Benn onthulde op Instagram dat een van zijn broers, Mark is overleden aan het coronavirus.

De 56-jarige voormalig wereldkampioen zegt; "Mijn broer Mark stierf 2 dagen aan Covid 19, toen we opgroeiden was Mark de grappenmaker van het Benn huishouden. Moge hij in vrede rusten, hou van je Mark."

Tragedie

Benn wiens 23-jarige zoon Conor een veelbelovende bokser is met een vlekkeloos record was een van zeven zonen, maar verloor zijn oudere broer Andy toen hij op achtjarige leeftijd uit een raam viel."

De bokser werd de ‘Dark Destroyer’ genoemd vanwege zijn agressieve stijl en genoot van een felle rivaliteit met landgenoten Chris Eubank en Michael Watson.

Meer doden

Als bokser won Benn WBO middengewicht titel in 1990 en werd vervolgens WBC super middengewicht kampioen tussen 1992 en 1996. Hij verloor zijn titel aan de Zuid-Afrikaanse Thulani Malinga. Hij trok zich terug uit de ring in 1996.

Benn is niet de eerste bekende bokser in Groot-Brittannië die een familielid verliest door het coronavirus. De grootmoeder en vader van de Britse zwaargewicht Anthony Yarde stierf binnen een paar dagen na elkaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws