25-jarige topbokser: 'Coronavirus koste bijna mijn leven' Nieuws
Nieuws

25-jarige topbokser: 'Coronavirus koste bijna mijn leven'

25-jarige topbokser: 'Coronavirus koste bijna mijn leven'

De Engelse topbokser Joe Laws is keihard getroffen door het coronavirus, zelf ging hij er bijna onderdoor en nu zijn ook nog eens alle events afgelast.

"Ik wist niet wat mij overkwam, ik spuugde bloed, had op en neer gaande koorts maar wilde niet naar het ziekenhuis om een bed ts sparen voor een oudere, "zegt Laws tegen Boxing News Online.

"Het naar menthol smakende mondwater dat ik gebruikte proeft in geeneens meer, mijn geur was ik ook kwijt en mijn borst stond in de fik. " Toch is Laws herstellende, maar bewijst zijn geval dat een topsporter of niet iedereen getroffen kan worden door het hardnekkige virus.

Aan de grond

Maar er is meer, door het uitstellen van events zijn de verdiensten ook nihil tot niets, "Boksers als ik die afhankelijk zijn van de kaartverkoop worden nu dubbel zo hard getroffen door de Covid-19 Pandamie, er komt geen geld binnen. "

Laws is niet de eerste topbokser die hard getroffen wordt door het virus, maandag werd bekend dat de vrouwelijke Tsjechische WBC wereldkampioen boksen Fabiana Bytyqi, 24 jaar oud, ook geveld was door corona maar aan de beterende hand is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws