Vader bekende bokskampioen overleden aan coronavirus Nieuws
Nieuws

Vader bekende bokskampioen overleden aan coronavirus

Vader bekende bokskampioen overleden aan coronavirus
Vader bekende bokskampioen overleden aan coronavirus

De Britse bokser Anthony Yarde zegt dat zijn vader is overleden na het oplopen van het coronavirus.

De 28-jarige lichte zwaargewicht heeft er bij mensen op aangedrongen om thuis te blijven en zei dat zijn vader 'fit was zonder gezondheidsproblemen' voordat hij ziek werd. "Ik ben nog steeds in shock, maar misschien kan dit mensen helpen thuis te blijven", postte Yarde op sociale media.

De promotor van Yarde, Frank Warren, sprak zijn "oprechte medeleven met Yarde en zijn familie" uit. "Coronavirus is een probleem dat ons allemaal raakt, maar dat maakt de individuele slachtoffers niet minder tragisch", zei hij.

Groot probleem

'We hopen dat zijn fans luisteren naar Anthony's oprechte pleidooi voor mensen om het advies van de regering serieus te nemen, zodat we kunnen proberen het lijden van anderen tot een minimum te beperken.'

Yarde's volgende gevecht zou op 11 april plaatsvinden tegen de Britse Lyndon Arthur, maar het evenement is uitgesteld tot 11 juli vanwege de pandemie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws