🎥 Donald Trump deed handeltje tijdens UFC event afgelopen weekend! 'Dik verloren' Nieuws
Nieuws

🎥 Donald Trump deed handeltje tijdens UFC event afgelopen weekend! 'Dik verloren'

🎥 Donald Trump deed handeltje tijdens UFC event afgelopen weekend! 'Dik verloren'

Donald Trump de voormalig president van de Verenigde Staten, deed schijnbaar mee aan de actie tijdens UFC 287. Zo te zien verloor hij een weddenschap van Kid Rock.

UFC 287 vond afgelopen weekend in Miami, Florida, plaats met de rematch van Israel Adesanya tegen Alex Pereira in de headliner. Pereira won jaren geleden hun eerste twee optredens in de kickboksring. Afgelopen november versloeg de Braziliaan ‘The Last Stylebender’ via knock-out om UFC middengewicht goud te claimen.

Op weg naar de rema waren de weddenschappen overal. Uiteindelijk was het Israel Adesanya die dit weekend oppermachtig regeerde. En nam de voormalige kampioen eindelijk wraak op Alex Pereira met een knock-out in de tweede ronde. Met de overwinning werd Adesanya opnieuw de middengewicht kampioen.

Donald Trump wedde op winst Alex Pereira tijdens UFC 287

Hoewel velen waarschijnlijk enthousiast waren over het resultaat, was Donald Trump dat schijnbaar niet. De 45e president van de Verenigde Staten was te gast op het evenement, naast andere sterren als Mike Tyson, Joe Burrow en Kid Rock. Het is vermeldenswaard dat de laatste het grootste deel van de nacht naast Trump stond.

Een fan met arendsogen zag na het gevecht een grappige interactie tussen de politicus en de zanger. Slechts enkele ogenblikken na Adesanya's knock-out overwinning op Pereira, zien we Trump en Rock geld uit wisselen en lachen. Hoewel het natuurlijk onmogelijk is om te zeggen waar het gesprek over ging, lijkt het erop dat de president op de Braziliaan had ingezet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws