'Vieze kerel!' Johan Derksen kraakt Rico Verhoeven af maar kan zelf rekenen op kritiek Nieuws
Nieuws

'Vieze kerel!' Johan Derksen kraakt Rico Verhoeven af maar kan zelf rekenen op kritiek

'Vieze kerel!' Johan Derksen kraakt Rico Verhoeven af maar kan zelf rekenen op kritiek

Johan Derksen een van de Vandaag Inside hosts had flink wat kritiek op Rico Verhoeven door te zeggen dat deze de Talkshow van Humberto Tan zou hebben verpest. Echter krijgt de Glory kampioen flink wat bijval en steun.

Een van de personen die het opneemt voor Verhoeven is Thom Harinck een van de kickboks pioniers van ons land. Deze reageert in niet al te zachtzinnige bewoordingen op Derksen.

"Moet die vieze kerel kritiek hebben op Rico. Zelf presteert hij niets dan mensen afkraken proleet", vraagt Harinck zich af. Niet alleen Harinck is niet blij met de uitspraken van de TV persoonlijkheid.

Opmerkingen Johan Derksen over Rico Verhoeven komen niet goed aan

"Wanneer gaan ze die Derksen in zijn naakte gat daar de studio uit jagen? Maar ja met een persoon die zijn volle verstand niet heeft ... zelf nooit wat betekent dat zijn meestal de ergste", reageert een fan. "Laat Rico lekker zelf beslissen wat hij wel en niet wil doen. Wat een slap gelul zeg", reageert een ander.

Verhoeven die gisteren de premiere van zijn film Black Lotus beleefde kan zichtbaar rekenen op veel steun van fans en de kickboks community. Van Verhoeven wordt verwacht dat deze later dit jaar zijn Glory zwaargewicht titel zal verdedigen.

7 claps
7 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws