'Hoe zit het met die knock-out? UFC-ster Alex Pereira wil wraak nemen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Hoe zit het met die knock-out? UFC-ster Alex Pereira wil wraak nemen

'Hoe zit het met die knock-out? UFC-ster Alex Pereira wil wraak nemen

Alex Pereira de UFC middengewicht kampioen daagt de nieuwbakken UFC licht zwaargewicht kampioen Jamahal Hill uit.

Alex Pereira zag afgelopen weekend zijn MMA-idool Glover Teixeira een titelverlies lijden uit handen van Jamahal Hill in Teixeira's thuisland Brazilië tijdens UFC 283. Ondanks het feit dat hij een prijzenswaardige show neerzette, faalde de 43-jarige Teixeira om de gouden titel te winnen.

Voormalig licht zwaargewicht kampioen Jiří Procházka is nog steeds herstellende van zijn blessure en heeft de titel verlaten die nu op Jamahal Hill's schouder zit. Terwijl Prochazka enige tijd nodig heeft om terug te keren, staat middengewicht kampioen Alex Pereira klaar voor een licht-zwaargewicht krachtmeting om Teixeira's verlies te wreken.

Alex Pereira heeft ook enkele middengewicht plannen in zijn hoofd

Verwijzend naar Jamahal Hill schreef Pereira op sociale media: “Ik heb gehoord dat Prochazka geblesseerd is. "Hoe zit het met mij knock-out slaan?" Een overstap naar de categorie licht zwaargewicht zal worden beïnvloed door wat hij doet met zijn middengewicht titel.

Hill op zijn beurt daagde Pereira terug uit en lijkt geen gevecht uit de weg te zullen gaan. Sterker nog hij zei in een video reactie op Procházka die dreigde te komen voor de Amerikaan, klaar te zijn voor iedereen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws