"Bijna dood!' UFC-ster McGregor aangereden door auto (video) Nieuws
Nieuws

"Bijna dood!' UFC-ster McGregor aangereden door auto (video)

"Bijna dood!' UFC-ster McGregor aangereden door auto (video)

Conor McGregor de voormalige UFC-kampioen kreeg vandaag de schrik van zijn leven. Hij werd van zijn fiets gereden door een auto en liet daarbij bijna het leven.

Voormalig UFC-kampioen McGregor, heeft beelden vandaag vrijgegeven nadat hij werd aangereden door een voertuig tijdens het fietsen op een landelijke landweg in Ierland. De topvechter beweerde dat hij "dood had kunnen zijn" als gevolg van het ongeval.

McGregor, een voormalige onbetwiste kampioen lichtgewicht en vedergewicht onder de vlag van de UFC, ging naar zijn officiële Instagram-account waar hij twee afzonderlijke video's deelde met betrekking tot het incident. Waarin hij werd aangereden door een voertuig terwijl hij op zijn fiets fietste.

Conor McGregor heeft beelden vrijgegeven na het ongeval

"Ik heb zojuist een auto van achteren aangereden", plaatste McGregor op Instagram. “Een gevalletje laaghangende zon, de chauffeur kon me niet zien. Dank u God, het was niet mijn tijd. Bedankt ook worstelen en judo. Een bewustzijn heeft mijn leven gered." De Ier kwam er niet geheel zonder kleerscheuren af.

Zo was te zien dat zijn kleding gescheurd was door de van. McGregor kreeg een lift naar huis van de man die hem had aangereden. Deze bleef zich maar verontschuldigen. Waarop McGregor zei dat het zo goed was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws