UFC-vechtbaas White slaat zijn vrouw! 'Smijt hem eruit' (video) Nieuws
Nieuws

UFC-vechtbaas White slaat zijn vrouw! 'Smijt hem eruit' (video)

UFC-vechtbaas White slaat zijn vrouw! 'Smijt hem eruit' (video)

Dana White de grote baas van vechtsportorganisatie de UFC heeft zijn eigen vrouw mishandeld. White sloeg haar terug nadat zij hem een klap had verkocht.

UFC-president Dana White zegt dat hij zich schaamt voor zijn acties. De vechtbaas sloeg zijn vrouw op oudejaarsavond in Mexico wat op camera werd vastgelegd. In de video zien wij White en zijn vrouw, Anne voordat de twee ruzie krijgen.

Maar zij begon

Ze geeft hem dan een klap in zijn gezicht, en White reageert door haar terug te slaan voordat de twee worden gescheiden terwijl de ruzie voortduurt. TMZ kwam in het bezit van de video die veel afschuw oproept, mede doordat White fysiek geweld tegen vrouwen altijd scherp veroordeelde.

White die publiekelijk zijn excuses aanbiedt zegt dat dit nooit eerder is gebeurt en dat alcohol de boosdoener is. "Er was zeker veel alcohol in het spel, maar dat is geen excuus", zei White die al 30 jaar samen is met zijn vrouw.

Fans maar ook diverse media reageren door te zeggen dat White de UFC uitgezet moet worden voor zijn gedrag. "Smijt hem eruit, dit mag niet goedgekeurd worden", schrijft een fan. Ook wordt gevreesd dat de Amerikaanse media het incident af zal doen als niet belangrijk. Terwijl anderen beweren da het huiselijk geweld is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws