Criticus waarschuwt Glory: 'De aanval is al ingezet' Nieuws
Nieuws

Criticus waarschuwt Glory: 'De aanval is al ingezet'

Criticus waarschuwt Glory: 'De aanval is al ingezet'

Kickboksorganisatie Glory Kickboxing moet haar blik verleggen buiten Nederland en Europa om haar positie als koploper te behouden. De concurrentie neemt toe, met K-1 die als eerste in de aanval lijkt te gaan. Criticus Jay Smoothe, bekend van streamingkanaal Rush Hour Fightclub, waarschuwt Glory voor een anders zwart scenario.

Volgens Smoothe, die diverse vechtsportorganisaties analyseert maar ook bekritiseert, staat de toppositie van Glory in het kickboksen ter discussie. In scherpe bewoordingen richt hij zich tot Glory. Rush Hour Fight Club is al sinds 2015 actief op social media en houdt wereldwijd de ontwikkelingen in de vechtsportwereld in de gaten.

Bekijk de video hieronder:

Smoothe: Glory bevindt zich in gevaarlijke positie

"Waar is Glory gebleven in Amerika? Na het faillissement en de doorstart is de organisatie daar niet meer te zien," aldus Smoothe, die geen blad voor de mond neemt. Hij doet gewaagde uitspraken en spreekt Glory-officials, zoals topman Scott Rudmann, direct aan op hun prestaties, die hij onvoldoende vindt.

"Wat doen jullie met al die vechters die op zoek zijn naar kansen of die zijn vertrokken, zoals Alex Pereira die nu bij de UFC vecht?" Smoothe vreest dat als Glory ten onder gaat, de hele sport binnen een jaar kan instorten.

K-1 en anderen in de aanval

Glory staat tot nu toe onbetwist aan de top van de kickbokswereld, maar Smoothe beweert dat andere organisaties de aanval inzetten. Hij noemt K-1, dat volgens hem door corruptie ten onder ging. Ook andere organisaties, zoals Enfusion, komen er in zijn videoboodschap niet goed af.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws