PFL in oorlog met Oud-Kampioen Mousasi: 'manager spreekt zich uit' Nieuws
Nieuws

PFL in oorlog met Oud-Kampioen Mousasi: 'manager spreekt zich uit'

PFL in oorlog met Oud-Kampioen Mousasi: 'manager spreekt zich uit'

Gegard Mousasi, voormalig PFL-kampioen, en zijn team uiten hun onvrede met de organisatie. Sinds de PFL Bellator overnam, heeft Mousasi geen nieuw gevecht meer gekregen. Dit leidt tot frustratie, met beschuldigingen van een gebrek aan prioriteit en serieuze aanbiedingen.

PFL-president Ray Sefo beweert dat Mousasi minstens één gevecht is aangeboden. De exacte oorzaak van de communicatiestoornis is onduidelijk. Echter, Mousasi en zijn team verwierpen het aanbod omdat het in een hogere gewichtsklasse was met slechts zes weken voorbereidingstijd.

Mousasi's manager, Nima Safapour, benadrukt dat ze bereid zijn om te onderhandelen over een terugkeer, maar geloven dat de PFL Mousasi op een zijspoor zet. Hij bekritiseert het aangeboden gevecht buiten Mousasi's gewichtsklasse en korte voorbereidingstijd. Safapour voegt toe dat ze Ray Cooper als tegenstander hadden aangevraagd, maar te horen kregen dat hij niet beschikbaar was. Echter, de PFL boekte Cooper later voor hetzelfde evenement. Dit wekt de indruk dat Mousasi geen prioriteit heeft.

Mousasi's toekomst in de PFL Onzeker

Safapour stelt dat ze al begin dit jaar om een plan voor Mousasi's 2024 vechtschema hadden gevraagd. Als hij prioriteit had, was dit volgens hem al besproken. Hij contrasteert dit met de snelle organisatie van een gevecht voor Patricio 'Pitbull' met korte termijn. Safapour is van mening dat openbare communicatie geen verschil zou maken, aangezien de gesprekken over Mousasi (38) consistent zijn.

PFL in oorlog met Oud-Kampioen Mousasi: 'manager spreekt zich uit'

Hij benadrukt dat Mousasi een bewezen middengewicht is met het recht om te vechten en een bindend contract met Bellator heeft. Safapour hoopt op een redelijke en ethische oplossing, waarbij Mousasi een waardevolle bijdrage kan leveren aan het PFL platform.

De toekomst van Mousasi in de PFL is onzeker. De spanningen tussen beide partijen lijken te groeien, met de vraag of Mousasi een eerlijke kans krijgt om te vechten in de organisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws