Ryan Garcia schenkt miljoenen aan Palestijnse kinderen: 'Stop de oorlog' Nieuws
Nieuws

Ryan Garcia schenkt miljoenen aan Palestijnse kinderen: 'Stop de oorlog'

Ryan Garcia schenkt miljoenen aan Palestijnse kinderen: 'Stop de oorlog'

Ryan Garcia een van de grootste Amerikaanse boksiconen won eerder vandaag van Devin Haney en strijkt daar miljoenen mee op. 20 miljoen daarvan zal naar de Palestijnse kind slachtoffers gaan die in het door Israël platgebombardeerde Gaza verblijven.

In maart beloofde Garcia al om 20 miljoen dollar te schenken aan de slachtoffers in Palestina als hij Haney zou verslaan. Vandaag, na zijn overwinning, kondigde Garcia aan dat hij zijn belofte zou nakomen.

Miljoenen verdient door overwinning

Met het gevecht tegen Haney verdiende Garcia alleen al 30 miljoen en een extra 12 miljoen dor 2 miljoen in te zetten op zijn eigen gevecht welke hij voorspelde te winnen. Daar komt nog een miljoenen bedrag bij van de verkochte PPV's waar Garcia een aandeel krijgt. Wel moet hij Haney 1.5 miljoen betalen omdat hij een weddenschap verloor over het halen van het wedstrijd gewicht.

Garcia moest wel 1,5 miljoen dollar betalen aan Haney vanwege een verloren weddenschap over het halen van het wedstrijdgewicht. Dit weerhield hem er echter niet van om zijn belofte aan de Palestijnse kinderen na te komen.

Een daad van hoop en solidariteit

De daad van Garcia is een krachtige boodschap van hoop en solidariteit met de Palestijnse kinderen die lijden onder het conflict in Gaza. Daar waar andere kampioenen dikke auto's kopen of een pak geld in andere zaken steken kiest Garcia voor zijn medemens.

Zijn generositeit zal een enorm verschil maken in het leven van de slachtoffers.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws