UFC-ster Conor McGregor haalt uit naar Nate Diaz: 'Al had je maar iets gedaan' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor haalt uit naar Nate Diaz: 'Al had je maar iets gedaan'

UFC-ster Conor McGregor haalt uit naar Nate Diaz: 'Al had je maar iets gedaan'

Conor McGregor heeft gisteren in een tweet zijn pijlen gericht op zijn voormalige rivaal Nate Diaz vanwege zijn zwakke prestatie tegen Jake Paul. Daarnaast noemde hij Jake Paul "een stuk vuilnis."

"Volksheld, ik ga dit nu zeggen, die fratsen wanneer het tijd is om te bewegen, raken me niet meer. Ik heb hem zien wijzen, ik heb hem zien wegdraaien/lopen, enzovoort", schreef McGregor. Het is nu saai. Doe alsjeblieft iets, want je doet niets! Je had kampioen kunnen zijn in het weltergewicht bij de UFC. Verspild. Je doet helemaal niets."

McGregor ging verder los: "Ik ga je lever als een sandwich serveren in de trilogie, maat. Recht voor z'n raap. Ik zal zelfs je gezicht niet raken. Dat was vreselijk gisteravond. Paul is een idioot. Hij is gewoon absolute rommel. Achteruit bewegen alsof ik naar een gevecht in achteruitkijkspiegel zat te kijken. Heilige rommel. Beschamende vertoning over de hele linie, naar mijn mening."

UFC-ster Conor McGregor haalt uit naar Nate Diaz: 'Al had je maar iets gedaan'

McGregor aan Diaz: "Je Kunt Beter, Paul Is Vuilnis"

Het is duidelijk dat McGregor zijn mening niet onder stoelen of banken steekt als het gaat om de prestaties van Nate Diaz en Jake Paul. De tweet onthult zijn teleurstelling en frustratie over het gebrek aan indrukwekkend optreden van Diaz tegen Paul. Dit is niet de eerste keer dat McGregor zijn mening over tegenstanders en collega-vechters publiekelijk heeft geuit, maar het blijft een opvallend kenmerk van zijn persoonlijkheid.

UFC-ster Conor McGregor haalt uit naar Nate Diaz: 'Al had je maar iets gedaan'

Diaz en McGregor hebben een lange geschiedenis van rivaliteit en gevechten binnen de UFC, wat het nog begrijpelijker maakt dat McGregor Diaz nauwlettend volgt en kritisch is over zijn recente prestaties. Jake Paul, aan de andere kant, is een figuur die de aandacht heeft getrokken in zowel de bokswereld als de entertainmentindustrie, zij het op een controversiële manier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws