Conor McGregor vs Jake Paul: 'Boksen voor UFC-comeback' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor vs Jake Paul: 'Boksen voor UFC-comeback'

Conor McGregor vs Jake Paul: 'Boksen voor UFC-comeback'

Conor McGregor zou Jake Paul wel eens kunnen kiezen als zijn volgende tegenstander. De Ier die hersteld van een zware beenbreuk zou wel eens de boksring in kunnen gaan, voordat hij terugkeert naar de MMA-kooi.

Het is al een tijdje geleden dat Paul de geblesseerde McGregor begon te bespotten en uit te dagen voor een gevecht. Dit alles bleef niet onbeantwoord. De Ier staat bekend als de grootste trash talker in de vechtsport, dus hij zwijgt ook niet voor Jake. De laatste tijd is McGregor op zoek naar een manier om opnieuw de MMA-kooi in te gaan en kiest zelf zijn volgende tegenstander.

UFC-baas Dana White zegt dat McGregor ergens in het najaar dan wel winter een comeback zou kunnen maken, maar dan moet hij wel compleet hersteld zijn. Experts suggereren dat McGregor die zich de laatste tijd concentreert op bokstraining, wel eens eerder de boksring in zou kunnen gaan. En daarna pas terug te keren naar de UFC.

Veel geld

De boksring is voor de Ier geen onbekend terrein, hij trainde jarenlang in de sport en vocht in 2017 tegen bokslegende Floyd Mayweather Jr. ,,Conor McGregor ontwijkt mij", zei Jake Paul onlangs op Twitter. De Ier reageerde hier niet direct op. Mocht McGregor wel kiezen eerst de boksring in te gaan dan is Paul de geschikte kandidaat. Beide zouden er miljoenen mee verdienen.

Het gevecht met Mayweather leverde McGregor ruim 130 Miljoen dollar op. Dit bedrag zou makkelijk kunnen worden overstegen als er een clash met Paul komt. Een confrontatie met Paul zou de Ier geen titelkans opleveren, maar gevecht dat hem het meeste geld kan opleveren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws