'Ik zie dode mensen!' McGregor zegt te weten wie zijn tegenstander is bij comeback MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik zie dode mensen!' McGregor zegt te weten wie zijn tegenstander is bij comeback

'Ik zie dode mensen!' McGregor zegt te weten wie zijn tegenstander is bij comeback

Conor McGregor heeft gesuggereerd dat hij al weet wie zijn volgende tegenstander zal zijn voor zijn langverwachte comeback-gevecht. De Ier is schijnbaar ook bekend met de gewichtsklasse waarin het gevecht zal worden betwist, evenals waar en wanneer het zal plaatsvinden.

De voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht beweerde aanvankelijk dat hij nog steeds kiest tegen wie hij gaat vechten. McGregor plaatste een tweet die als volgt luidde: ,,Als je me van me af wilt slaan, sta dan op en zeg je stuk. Ik ben nog aan het uitzoeken wie."

Hoe dan ook, de UFC-ster reageerde later op de bovengenoemde tweet en beweerde dat hij gewoon een grapje maakte. Blijkbaar heeft McGregor zijn terugkeer wedstrijd helemaal gepland. ,,Geen grapje, ik weet heel goed wie. Wanneer. Welk gewicht. Waar. Hoe het gaat. Alles. Ik zie dode mensen."

Geen grapje

UFC-weltergewicht Belal Muhammad, die al lang op gespannen voet staat met McGregor, ging vervolgens naar Twitter om te reageren op de beweringen van de Ier door hem te trollen. Mohammed plaatste een ge-photoshopte afbeelding van Holly Holm's iconische KO-overwinning op Ronda Rousey.

Zoals te zien is in de onderstaande tweet van Mohammed, toont de afbeelding het gezicht van Mohammed in plaats van dat van Holm en McGregor in plaats van dat van Rousey.

Op sociale media hebben McGregor en Mohammed keer op keer met elkaar de vloer aangeveegd. Ondertussen heeft Mohammed de vechtkunsten van McGregor consequent gekleineerd en de recente tegenslagen van de Ier in de UFC-kooi benadrukt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws