'Ik zie dode mensen!' McGregor zegt te weten wie zijn tegenstander is bij comeback
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik zie dode mensen!’ McGregor zegt te weten wie zijn tegenstander is bij comeback

‘Ik zie dode mensen!’ McGregor zegt te weten wie zijn tegenstander is bij comeback

'Ik zie dode mensen!' McGregor zegt te weten wie zijn tegenstander is bij comeback gevecht

Conor McGregor heeft gesuggereerd dat hij al weet wie zijn volgende tegenstander zal zijn voor zijn langverwachte comeback-gevecht. De Ier is schijnbaar ook bekend met de gewichtsklasse waarin het gevecht zal worden betwist, evenals waar en wanneer het zal plaatsvinden.

De voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht beweerde aanvankelijk dat hij nog steeds kiest tegen wie hij gaat vechten. McGregor plaatste een tweet die als volgt luidde: ,,Als je me van me af wilt slaan, sta dan op en zeg je stuk. Ik ben nog aan het uitzoeken wie.”

Hoe dan ook, de UFC-ster reageerde later op de bovengenoemde tweet en beweerde dat hij gewoon een grapje maakte. Blijkbaar heeft McGregor zijn terugkeer wedstrijd helemaal gepland. ,,Geen grapje, ik weet heel goed wie. Wanneer. Welk gewicht. Waar. Hoe het gaat. Alles. Ik zie dode mensen.”

Geen grapje

UFC-weltergewicht Belal Muhammad, die al lang op gespannen voet staat met McGregor, ging vervolgens naar Twitter om te reageren op de beweringen van de Ier door hem te trollen. Mohammed plaatste een ge-photoshopte afbeelding van Holly Holm’s iconische KO-overwinning op Ronda Rousey.

Zoals te zien is in de onderstaande tweet van Mohammed, toont de afbeelding het gezicht van Mohammed in plaats van dat van Holm en McGregor in plaats van dat van Rousey.

Op sociale media hebben McGregor en Mohammed keer op keer met elkaar de vloer aangeveegd. Ondertussen heeft Mohammed de vechtkunsten van McGregor consequent gekleineerd en de recente tegenslagen van de Ier in de UFC-kooi benadrukt.

Bekijk ook

Knokker 'KO' tijdens illegaal gevecht in parkeergarage

Knokker heftig ‘KO’ tijdens illegaal gevecht in parkeergarage (video)

Ongereguleerde straat gevechten tussen anonieme vechters zijn vaak de luis in de pels van de plaatselijke overheden.

'F*cking superheld!' UFC-vechter blijft criminelen vangen

‘F*cking superheld!’ UFC-vechter blijft criminelen vangen (video)

Kevin Holland UFC-weltergewicht, heeft een mogelijke verklaring gegeven voor zijn recente golf van misdaadbestrijding op straat.

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page