🎥 Conor McGregor UFC terugkeer bevestigd! UFC baas hint naar gevecht Nieuws
Nieuws

🎥 Conor McGregor UFC terugkeer bevestigd! UFC baas hint naar gevecht

🎥 Conor McGregor UFC terugkeer bevestigd! UFC baas hint naar gevecht

Conor McGregor lijkt toch sneller dan verwacht zijn terugkeer te maken naar de UFC. Dana White de CEO van de vechtsportorganisatie plaatste vandaag een cryptisch bericht op Instagram welke aangeeft dat de grtoe ster een comeback maakt.

De geruchtenmolen rondom de terugkeer van voormalig UFC dubbelkampioen Conor McGregor draait al geruime tijd op volle toeren. Door verschillende omstandigheden bleef een concrete aankondiging echter uit. Maar een recent bericht van UFC CEO Dana White op Instagram kan erop duiden dat nieuws over McGregor's comeback ophanden is.

Mogelijke terugkeer op 29 Juni tegen Michael Chandler?

De Ierse MMA-vechter McGregor toonde eerder al interesse in een gevecht tegen Michael Chandler tijdens het PPV evenement op 29 juni. Wat onthult de Instagram story van de 54-jarige UFC baas over de terugkeer van de voormalig dubbelkampioen?

In een Instagram story plaatste White een video van Conor McGregor met de tekst "Coming Soon...". De beelden lijken afkomstig te zijn van McGregor's aankomst voor een van zijn persconferenties voorafgaand aan UFC 229. Hij draagt zijn iconische witte tanktop en pet, waarmee hij destijds Khabib Nurmagomedov en zijn manager Ali Abdelaziz te lijf ging.

Deze update van White kan gezien worden als een bevestiging van McGregor's eerdere uitspraken tijdens de 'Road House' promoties over zijn aanstaande terugkeer. En met het nieuws dat Conor McGregor op Instagram aankondigde dat hij dit jaar al voor de vijfde keer een succesvolle drugstest heeft ondergaan, lijkt de kans op een gevecht alleen maar groter te worden. In zijn gisteren geplaatste Instagram story schreef McGregor: "Gisteren weer getest. Alles goed onder de motorkap."

Chandler bevestigt mogelijk gevecht in de zomer

In combinatie met de geruchten over McGregor's tegenstander, Michael Chandler, die zelf ook al hintte op een confrontatie met de Ierse vechter komende zomer, groeit het fan-vertrouwen dat een gevecht tussen de twee daadwerkelijk op de door McGregor gewenste datum zal plaatsvinden. Michael Chandler bevestigde in een interview met TMZ Sports de geruchten over een aanstaande aankondiging van hun gevecht.

Tijdens het interview verklaarde Chandler: "Ik heb de officiële aankondiging... Het gebeurt deze zomer. Ik kan je de daadwerkelijke datum niet vertellen, maar het gebeurt deze zomer, ja. Ik versus Conor. Uiteraard is hier een jaar aan gewerkt. We hebben The Ultimate Fighter gedaan, hij is duidelijk weg geweest voor de Road House-film en al zijn andere ambities en onderscheidingen buiten de kooi, dus hier zijn we dan, deze zomer ben ik er klaar voor."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws