Conor McGregor trapt op teentjes WWE-ster: 'Opgever' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor trapt op teentjes WWE-ster: 'Opgever'

Conor McGregor trapt op teentjes WWE-ster: 'Opgever'

Conor McGregor voormalig UFC-kampioen lijkt een gevoelige snaar te hebben geraakt bij WWW-worstelaar Drew McIntyre. De Ier verklaarde zijn afwezigheid op WrestleMania 38 door te zeggen dat hij de worstelaars angst inboezemt.

Pro-wrestler McIntyre is hierdoor klaarblijkelijk op zijn tenen getrapt en op zijn minst niet blij met de opmerking van de Ierse superster. WrestleMania 38 vond afgelopen weekend plaats en had voormalige UFC vechters Brock Lesnar en Ronda Rousey op het programma, die beiden hun respectievelijke titels verloren.

Angsthazen

McGregor had zijn zo zijn gedachten over het evenement en zei: ,,Waarom was ik niet bij WrestleMania? Ze zijn allemaal bang voor me, daarom." De tweet van McGregor schoot bij velen in de WWE-gemeenschap in het verkeerde keelgat, waaronder Drew McIntyre, die besloot te reageren.

McIntyre twitterde Conor's bericht en zei: "Shut up McTapper." McIntyre verwijst naar de nederlagen van McGregor tegen zowel Nate Diaz als Khabib Nurmagomedov waar de Ier moest aftikken en opgeven. Het lijkt of de Ier zijn zinnen heeft gezet op het ooit meedoen aan de WWE.

Hij is misschien wel de grootste ster in de geschiedenis van MMA. Daarom zou WWE niet aarzelen om de Ier een kans te geven om deel te nemen aan hun organisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws