'Ik pis bloed!' Boksicoon Canelo geeft Blogger pak slaag (video) Nieuws
Nieuws

'Ik pis bloed!' Boksicoon Canelo geeft Blogger pak slaag (video)

'Ik pis bloed!' Boksicoon Canelo geeft Blogger pak slaag (video)

Canelo Alvarez, de meervoudig bokskampioen liet een blogger BLOED plassen. Deze kreeg zo'n pak slaag van de kampioen na deze te hebben uitgedaagd.

Sportblogger "Large" die voor Barstool sports werkt, bezocht Canelo in San Diego, de Mexicaan zijn trainingsbasis in de VS. Daar zal de blogger flink spijt van hebben nadat hij ermee instemde een body protector te dragen, en 's werelds beste bokser hem herhaaldelijk te laten slaan.

Na de eerste stoot te hebben genomen, zei Large: ,,Dat is op volle snelheid? Dat is verdomd verschrikkelijk, ik ga vast bloed pissen.” Het bleek dat zijn voorspelling klopte, want een dag later onthulde Large een foto van zijn urine, die een rode troebele kleur had.

Canelo, 31, is een van de meest destructieve slopers in het boksen en gespecialiseerd om in het lichaam te stoten. Canelo werd vorig jaar de onbetwiste kampioen super-middengewicht, maar keert op 7 mei in Las Vegas terug naar het licht-zwaargewicht tegen de Rus Dmitry Bivol.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws