Conor McGregor smeekt om gevecht tegen bokskampioen Carl Froch! 'regel het' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor smeekt om gevecht tegen bokskampioen Carl Froch! 'regel het'

Conor McGregor smeekt om gevecht tegen bokskampioen Carl Froch! 'regel het'

Conor McGregor heeft Eddie Hearn gesmeekt om een cross-overgevecht op te zetten met voormalig bokskampioen Carl Froch, die onlangs verklaarde dat hij de Ier zou verslaan in een kooigevecht.

UFC-ster McGregor is niet meer de ring ingegaan sinds hij verloor van Dustin Poirier tijdens hun derde ontmoeting in 2021, terwijl Froch sinds 2015 met pensioen is. Froch lijkt echter het idee van een terugkeer tegen McGregor te koesteren, nadat hij er eerder deze maand op had aangedrongen dat hij bereid zou zijn om het op te nemen tegen de UFC-kampioen met twee gewichten in zijn eigen domein.

Conor McGregor smeekt om gevecht tegen bokskampioen Carl Froch! 'regel het'

Conor McGregor wil tegen Carl Froch knokken

"Ik zou tegen Conor McGregor in de kooi vechten", zei Froch op zijn eigen YouTube-kanaal. "Ik zou mezelf hier in de problemen kunnen brengen, of in een positie komen waar ik niet uit kan komen, maar ik denk dat ik hem in de kooi zou opnemen. Is dat belachelijk? Is dat verkeerd? Ik zou hem in de kooi verslaan. Hij is te klein, niet?"

McGregor heeft sindsdien via Twitter een korte reactie op de opmerkingen van Froch gegeven door een lachende emoji te plaatsen voordat hij bokspromotor Eddie Hearn tagde en toe te voegen: "Laten we het doen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws