Conor McGregor ontsnapt aan stevig pak slaag! 'Klaar om te gaan' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor ontsnapt aan stevig pak slaag! 'Klaar om te gaan'

Conor McGregor ontsnapt aan stevig pak slaag! 'Klaar om te gaan'

Michael Chandler onthult wat er door zijn hoofd ging nadat Conor McGregor hem duwde op TUF eerder in de aflevering deze week. Chandler was klaar om McGregor een lesje te leren.

Tijdens een aflevering van The Ultimate Fighter duwde Conor McGregor Michael Chandler in het gezicht na een verlies van een van McGregor's teamgenoten. Chandler was verrast door de actie en dacht even dat er een gevecht zou plaatsvinden.

McGregor trok zelfs zijn jas uit, wat de spanning verhoogde. Uiteindelijk werden ze gescheiden door Dana White, maar het incident draagt bij aan de hype rond een mogelijke Chandler-McGregor-wedstrijd. Echter was Chandler klaar voor actie en spreekt over het incident.

Chandler over McGregor's duw: 'Ik was klaar om te vechten

"Nou, laten we eens kijken, het ging heel snel van nul naar honderd. Om eerlijk te zijn, had ik het niet verwacht. Uiteraard zijn we altijd klaar om onszelf te beschermen", zei Michael Chandler over de duw van Conor McGregor op After TUF. "Hij begint zijn jas uit te trekken en ik dacht: oké, gaan we hier vechten?"

"Je weet natuurlijk nooit wat er gaat gebeuren", vervolgde Chandler over de duw. "We zijn op een realityshow, maar het zijn ook twee kerels die tegen elkaar willen vechten. Dus ik was klaar voor alles en uiteraard was ik bereid om daar te vechten als het moest", aldus Chandler die klaar was om een pak slaag uit te delen tegen de notoire Ier.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws