Jake Paul daagt Conor McGregor officieel uit! 'Ik wil hem knock-out slaan' Nieuws
Nieuws

Jake Paul daagt Conor McGregor officieel uit! 'Ik wil hem knock-out slaan'

Jake Paul daagt Conor McGregor officieel uit! 'Ik wil hem knock-out slaan'

Jake Paul heeft zijn zinnen gezet op een gevecht met Conor McGregor na zijn aanstaande wedstrijd tegen Nate Diaz op 5 augustus.

Hoewel hij voornamelijk bekend is als een bokser, heeft Paul interesse getoond in het overstappen naar MMA en zou hij zelfs bereid zijn om McGregor in een MMA-gevecht uit te dagen. Recentelijk tekende Paul bij PFL een concurrent van de UFC.

Al enkele jaren heeft de 26-jarige social influencer en bokser het gemunt op een toekomstig gevecht met UFC-superster McGregor. "Maar als ik Nate Diaz knock-out sla, denk ik dat Conor McGregor volgt voor een gevecht, om ook door mij knock-out te worden geslagen", zegt Paul tegen Talksport vandaag.

Jake Paul's volgende doelwit is Conor McGregor na Nate Diaz

Paul zou zelfs bereid zijn om een MMA-gevecht tegen McGregor aan te gaan als dat de voorkeur heeft van de voormalige tweedivisie UFC-kampioen. "We kunnen vechten in de slimme kooi van de PFL, wat het ook is", zei Paul.

Hij heeft ook andere opties in gedachten, waaronder een revanchewedstrijd tegen Tommy Fury. Paul is echter sceptisch over een gevecht met KSI, omdat hij gelooft dat KSI geen interesse heeft om tegen hem te vechten. Paul blijft vastbesloten om zijn vechtcarrière voort te zetten en staat open voor verschillende uitdagingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws