Scheidsrechter flipt uit tijdens influencer MMA gevecht (video!) Nieuws
Nieuws

Scheidsrechter flipt uit tijdens influencer MMA gevecht (video!)

Scheidsrechter flipt uit tijdens influencer MMA gevecht (video!)

Veel van de vechtsportfans kennen vast RXF MMA, de Roemeense organisatie die de afgelopen jaren flink wat naam heeft gemaakt. Vooral dankzij hun waanzinnige 'slap fighting' video's die viral gingen.

Maar RXF MMA is méér dan dat! Bereid je voor op een flinke dosis sensatie, want naast reguliere MMA wedstrijden organiseert RXF ook influencer gevechten en bizarre 'freak shows'. En die laatste categorie was prominent aanwezig tijdens hun meest recente main event.

TikTok vs Instagram

Wat er precies gebeurde in dit ongelijke gevecht, waar het TikTok-team van Cedy en Dustinel (samen 1,5 miljoen volgers) het opnam tegen Alexandru Bobicioiu (150.000 volgers op Instagram), is nog even onduidelijk.

Er schijnt wel degelijk een soort van regelgeving te zijn, maar toen het gevecht naar de grond verhuisde werd Dustinel (degene die klappen moest incasseren) wellicht te agressief of waren bepaalde technieken verboden. Oftewel, scheidsrechter Yamoto Zaharia (met ruim 200.000 TikTok volgers zelf ook een influencer) kon hem blijkbaar niet luchten of zien.

Sterker nog, dit is niet de eerste keer dat Zaharia het met Dustinel aan de stok heeft. Mogelijk is het allemaal wel een ingestudeerde act, want dat zou bij RXF niet verbazen. Toch klonk die klap wel érg realistisch...

Gespeeld of geniaal?

Een blik op de social media pagina's van de deelnemers doet vermoeden dat de strijdbijl is begraven, maar mocht iemand Roemeens spreken en zin hebben om te spitten in de TikTok-drama, dan snappen we die nieuwsgierigheid helemaal.

Hoe dan ook, dit ruikt naar een opmaat voor een tag team MMA gevecht in de nabije toekomst, iets wat RXF maar al te graag zal promoten aan hun twee miljoen TikTok volgers. Slimme marketing of gewoon waanzinnige entertainment? Oordeel zelf!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws