🎥 Logan Paul gewond na klap van Dillon Danis in gezicht: 'Gevecht in gevaar?' Nieuws
Nieuws

🎥 Logan Paul gewond na klap van Dillon Danis in gezicht: 'Gevecht in gevaar?'

🎥 Logan Paul gewond na klap van Dillon Danis in gezicht: 'Gevecht in gevaar?'

De bittere spanning bereikte het kookpunt tijdens de persconferentie van vandaag voor het gevecht tussen Logan Paul en Dillon Danis. Dit nadat Paul in het gezicht werd geslagen door Danis en bloedend werd weg geleid.

De twee Amerikanen zouden samen met KSI en Tommy Fury een dubbele headliner vormen op het Misfits-event aanstaande zaterdag, een DAZN pay-per-view show die naar verwachting een van de best presterende in zijn soort zal zijn.

In de aanloop naar het gevecht heeft Danis Paul en zijn partner, Nina Agdal, genadeloos geprovoceerd en werd daarvoor zelfs een straatverbod opgelegd.

Logan Paul gewond na klap met microfoon van Dillon Danis

Vragen over of de MMA-vechter wel zou verschijnen, werden beantwoord toen hij in het Verenigd Koninkrijk aankwam, maar of het duo daadwerkelijk de ring zal halen, is nog steeds onzeker na een heftig incident slechts enkele dagen voor het gevecht.

Na een luidruchtige persconferentie gingen de twee mannen neus aan neus staan. Paul gooide een lege plastic fles in de richting van Danis, en deze reageerde door Paul in het gezicht te slaan met de hand waarmee hij zijn microfoon vasthield.

De omvang van de schade is op dit moment onduidelijk, maar Danis plaatste een foto op sociale media van bloed op de grond. Wat naar verluidt van een bloeden Logan Paul zou zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws