🎥 Conducteur geeft kickboksles aan lastige reiziger: 'Zat voorheen in het pakket' Nieuws
Nieuws

🎥 Conducteur geeft kickboksles aan lastige reiziger: 'Zat voorheen in het pakket'

🎥 Conducteur geeft kickboksles aan lastige reiziger: 'Zat voorheen in het pakket'

Een recent incident in een trein onderweg naar Amsterdam heeft voor opschudding gezorgd op sociale media. Beelden van een fysieke confrontatie tussen NS-personeel en een reiziger zijn wijdverspreid geraakt. Dit incident roept vragen op over de veiligheid in het openbaar vervoer en de training van treinpersoneel.

NS-personeel in confrontatie met reiziger

Het incident, dat zich afspeelde in een trein naar Amsterdam, is vastgelegd en massaal gedeeld op sociale media. Volgens de NS is het personeel betrokken bij het incident en is er aangifte gedaan. De situatie escaleerde toen de passagier, om nog onbekende redenen, uit de trein moest worden verwijderd.

De beelden tonen een fysieke strijd die uiteindelijk resulteert in het neerhalen van de passagier door een conducteur.

Reacties en discussie over training van treinpersoneel

Deze gebeurtenis heeft geleid tot een brede discussie over de veiligheid in het openbaar vervoer en de training van treinpersoneel. In reacties op sociale media wordt geopperd dat personeel in openbare functies, zoals BOA's en ander handhavingspersoneel, getraind zou moeten worden in zelfverdedigingssporten zoals kickboksen.

Dit idee vindt zijn oorsprong in het feit dat politieagenten voorheen getraind werden in vechtsporten zoals karate, jiu-jitsu en judo, een praktijk die tegenwoordig minder voorkomt.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws