NL-Topkickbokser Tessa de Kom jaagt op nieuwe titel in Duitsland Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

NL-Topkickbokser Tessa de Kom jaagt op nieuwe titel in Duitsland

NL-Topkickbokser Tessa de Kom jaagt op nieuwe titel in Duitsland

Tessa de Kom onder andere bekend van Glory en Enfusion zal deze zaterdag 18 mei tijdens het IFP kickboksgala in Darmstadt vechten voor de strogewicht titel tegen Eirini Chatziiosifidou.

Het vrouwen kickboksen lijkt wellicht wat in het slop te zitten maar het barst van de grote talenten zoals Tessa de Kom. Wellicht een van de beste en veelzijdigste vechters uit ons land met diverse wereldtitels zoal bij Enfusion en het Japanse Rise.

Glory Kickboxing en Rise

Bij Glory stond De Kom ook in de ring maar daar ligt de vrouwen divisie voorlopig stil. Deze zaterdag zal de Kom strijden tegen Chatziiosifidou voor de IFP titel.

Chatziiosifidou is de derde tegenstander die voor deze partij gepland staat tegen Kom nadat twee anderen zich eerder hadden afgemeld. "Ik heb mijn trainingen steeds moeten aanpassen op een nieuwe tegenstander", zegt de Kom die ervan overtuigd is de partij de partij naar zich toe te trekken.

In Japan een grote ster

Naast dit gevecht wil De Kom snel weer in actie komen bij Enfusion en Rise: "Glory zou natuurlijk ook geweldig zijn maar dat ligt even stil." De Kom wordt in Japan gezien als een grote ster.

Niet alleen het IFP event is dit te zien ook Glory 92 en Enfusion Dordrecht staan op het program. Fans kijken uit naar de wedstrijd van de Kom die ook online te volgen zal zijn, hou daarvoor de Facebook pagina van IFP in de gaten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws